Med Dansk Behandlerforbunds PR-materiale, sender du et stærkt signal om, at du er en intellektuel kvalitetsorienteret professionel behandler, uddannelsesinstitution, interessent, studerende m.m., som holder sig opdateret med den nyeste viden, til gavn for dig selv, dine klienter, dine kunder og samarbejdspartnere.

Vores PR-materiale er professionelt og kompromisløst, og har et stærkt budskab. Kombinationen af de fire illustrative menneskeskikkelser med de store og brede armbevægelser, som alle forbinder hinanden, skaber et stærkt og imødekommende logo med en høj grad af genkendelighed og professionalisme. Logoets fire farver illustrerer vores forskellige brancher, og har et stærkt signal af ligeværd og et energisk tværfagligt samarbejde.

I Dansk Behandlerforbund får du PR og marketing i form af reklame på forbundets hjemmeside, adgang til brug af logo og flot personligt medlemsdiplom, som skaber tryghed hos dine klienter. Ligeledes får du annonce- og brochuremateriale som miljøvenligt e-materiale, som gør at du f.eks. kan maile det til dine kunder eller kollegaer, oploade det til din hjemmeside m.m. Dansk Behandlerforbunds innovative teknologi gør medlemmerne markant synlige på Google, så kunder, klienter, interessenter eller arbejdsgivere, straks får adgang til din virksomhed eller profil. Bliv medlem og få straks adgang til bl.a. at bruge nedenstående medlemsmateriale.

Vi gør opmærksom på, at Dansk Behandlerforbund har ophavsret på alt PR-materiale og materialet må derfor kun benyttes af medlemmer. Alt PR-materiale er beskyttet og må derfor ikke misbruges. Kun størrelsen må ændres i filerne - farver, proportioner og tekst skal bibeholdes. Ved ophør af medlemskab er det ikke længere tilladt at benytte vores PR-materiale.

Tak fordi du er fair og kun bruger vores PR-materiale som betalende medlem.

Du kan brug indholdsfortegnelsen herunder til at springe frem til det du søger.

 

LOGOER

DANSK BEHANDLERFORBUND

Som medlem af Dansk Behandlerforbund kan du bruge vores logo på din webside, i dine brochurer eller andet. Download logoerne herunder. Alle logoer findes i både PNG- og EPS-format. Hvis du vil indsætte logoet på en webside, øvrigt onlinemateriale eller print skal du vælge PNG. Hvis du vil bruge logoet til professionel materiale og tryk skal du vælge EPS.

Logo uden tekst Logo med tekst, lodret Logo med tekst, vandret

Har du flere uddannelser, kan du benytte disse logoer:

Logo uden tekst Logo med tekst, lodret Logo med tekst, vandret

KOSMETOLOG

Logo uden tekst Logo med tekst, lodret Logo med tekst, vandret

ALTERNATIV BEHANDLER

Logo uden tekst Logo med tekst, lodret Logo med tekst, vandret

FODPLEJER

Logo uden tekst Logo med tekst, lodret Logo med tekst, vandret

MASSØR

Logo uden tekst Logo med tekst, lodret Logo med tekst, vandret

ANNONCER

Annoncer kan udskives, mailes eller oploade til din hjemmeside.

e-annonce

E-Annonce

   
   

BROCHURER

Brochurer kan mailes eller oploades til din hjemmeside.

brochure

E-Brochure

 

 

 
   

 

MEDLEMSBEVISER TIL BEHANDLERE

Ved købt medlemskab får du et flot medlemsbevis du kan hente og udprinte fra vores vidensforum under PR: PR og marketingsmateriale

Medlemsbevis

 

 

 

 

 

 

JOURNALKORT

Journalkort kan udskives og benyttes til professionel journalføring. Bemærk at journalkortet består af to sider, og vi anbefaler derfor, at vende dit papir og komme det i papirbakken igen før du udskriver side to. På denne måde behøver du ingen hæftning og du sparer papir og passer på miljøet. På forhånd tak fordi du bidrog til et minimum af giftig papirproduktion og CO2 udledning. Journalkortet kan du hente og udprinte fra vores vidensforum under PR: PR og marketingsmateriale

a5_Journalkort_fodpleje_DBF-1

Journalkort Fodplejer

journalkort massage

Journalkort Massage

 

 

AFTALEKORT

Aftalekort kan udskrives og uddeles til klienter. Hvert ark består af fire aftalekort, som kun skal beskæres otte gange vertikalt og herefter skal hvert kort bukkes en gang. Flere ark kan evt. beskæres samtidigt. Vi anbefaler at benytte kraftigt hvidt papir af min. 190 g/m2, ligeledes anbefaler vi at benyttet en papirskærer istedet for en saks, da kanter synes langt pænere og mere professionelt. Aftalekort kan evt. stemples med firmastempel. Bemærk at journalkortet består af to sider, og vi anbefaler derfor, at vende dit papir og komme det i papirbakken igen før du udskriver side to. På denne måde behøver du ingen hæftning og du sparer papir og passer på miljøet. På forhånd tak fordi du bidrog til et minimum af giftig papirproduktion og CO2 udledning.

aftalekort

Aftalekort

 

 

 

FORSIKRINGSBEVIS

Dit forsikringsbevis kan du hente og udprinte fra vores vidensforum under PR: PR og marketingsmateriale